• tocati varza de dimensiune potrivita• amestecati sarea, piperul, ghimbirul macinat si boiaua afumata intr-un castron si asezonati bine
• tocati varza de dimensiune potrivita
• amestecati sarea, piperul, ghimbirul macinat si boiaua afumata intr-un castron si asezonati bine varza
• amestecati apoi varza cu bulionul intr-un castron separat, incapator
• indepartati excesul de grasime de pe gasca si asezonati-o cu putina sare si piper
• adaugati pulpa de gasca la baza slow cooker Crock Pot-ului 5.7 L Digital si puneti varza de jur imprejur
• adaugati apoi varza de jur imprejurul pulpei de gasca, adaugati apa si setati slow cooker Crock Pot-ului 5.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• tocati mararul marunt
• cu 15 min inainte de finalul programului reasezonati daca este cazul.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii