• fasonati si crestati carnea de vita din cm in cm • ungeti-o cu ulei de masline
• fasonati si crestati carnea de vita din cm in cm
• ungeti-o cu ulei de masline
• intr-un bol amestecati toate condimentele (mustarul boabe, cimbrul, boiaua, rozmarinul, usturoiul granulat, sarea si piperul) si condimentati bine carnea de vita
• in fiecare crestatura introduceti ½ catel de usturoi
• introduceti carnea de vita in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de temperatura „Low" pentru 8-9 ore (in functie de dimensiunea sa)
• puneti in acesta vinul si apa
• curatati pastaile de fasole
• cu jumatate de ora inainte de a scoate carnea de vita, adaugati si fasolea pastai si puneti inapoi capacul
• optional puteti scoate fasolea pastai intr-un bol cu gheata, pentru a-i pastra culoarea verde vie, si s-o caliti in tigaie pentru 2 minute, cu putin unt si un catel de usturoi
• tot optional, daca vreti sa ingrosati sosul din slow cooker slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital, adaugati 1 lingurita de amidon pentru 150 ml de sos si procesati termic intr-o tigaie la foc mediu, pana cand se ingroasa.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii