Pulpa de vita cu fasole verde pastai

• fasonati si crestati carnea de vita din cm in cm • ungeti-o cu ulei de masline

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
480 minute
Complexitate
redusa
Pulpa de vita cu fasole verde pastai

Ingrediente

  • pulpa de vita - cca 2 kg
  • mustar boabe - 1 lingura
  • ulei de masline (turte) - 3 linguri
  • cimbru - 1/2 lingurita
  • rozmarin macinat - 1/2 lingurita
  • boia dulce - 1/2 lingurita
  • usturoi - 4 catei
  • usturoi granulat - 1/2 lingurita
  • vin rosu - 40 ml
  • apa - 200 ml
  • fasole verde pastai - cca 600 g
  • sare si piper - dupa gust

Mod de preparare


• fasonati si crestati carnea de vita din cm in cm
• ungeti-o cu ulei de masline
• intr-un bol amestecati toate condimentele (mustarul boabe, cimbrul, boiaua, rozmarinul, usturoiul granulat, sarea si piperul) si condimentati bine carnea de vita
• in fiecare crestatura introduceti ½ catel de usturoi
• introduceti carnea de vita in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de temperatura „Low" pentru 8-9 ore (in functie de dimensiunea sa)
• puneti in acesta vinul si apa
• curatati pastaile de fasole
• cu jumatate de ora inainte de a scoate carnea de vita, adaugati si fasolea pastai si puneti inapoi capacul
• optional puteti scoate fasolea pastai intr-un bol cu gheata, pentru a-i pastra culoarea verde vie, si s-o caliti in tigaie pentru 2 minute, cu putin unt si un catel de usturoi
• tot optional, daca vreti sa ingrosati sosul din slow cooker slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital, adaugati 1 lingurita de amidon pentru 150 ml de sos si procesati termic intr-o tigaie la foc mediu, pana cand se ingroasa.

Pofta buna! 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa