• zdrobiti condimentele (piper negru, piper roz, patrunjel, marar, busuioc, rozmarin si salvie) intr-un mojar• ungeti bine cotletele cu
• zdrobiti condimentele (piper negru, piper roz, patrunjel, marar, busuioc, rozmarin si salvie) intr-un mojar
• ungeti bine cotletele cu ulei si asezonati-le cu o parte din mixul de condimente si sare
• taiati cartofii in 4, stropiti-i cu putin ulei si adaugati si pe acestia condimente
• taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime
• puneti vasul detasabil pe foc, dati culoare rack-ului de porc (pana devine auriu pe fiecare parte), stingeti cu vinul rosu si lasati-l sa se reduca cca 3-4 minute - apoi asezati-l in slow cooker Crock Pot 6L Sauté
• asezati cartofii de jur imprejurul carnii si peste ei, usturoiul si cimbrul
• setati slow cooker Crock Pot 6L Sauté pe modul de gatire Low, adaugati apa si setati timpul de 4 ore
• puneti capacul si asezonati cu sare si piper, daca mai este cazul, cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit
• pentru reducerea sosului care se va forma in Crock Pot, puteti aseza vasul detasabil direct pe foc pentru cateva minute.
• presarati chives tocat deasupra si serviti.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii