• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
• adaugati sare, piper, fulgi de ardei uscat si afumat, trei linguri de sos de stridii, cateva ramurele de oregano tanar, trei catei de usturoi, trei cepe mici taiate-n sferturi
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe modul de gatire Low si lasati la gatit pentru 10 ore
• cand s-a incheiat timpul de gatit, am lasat oala sa se raceasca si am pus-o in frigider pana a doua zi. Grasimea s-a ridicat la suprafata si s-a solidificat. Sub ea, carnea captiva-n jeleu de vin, foarte gustos, foarte aromat.
• am indepartat grasimea si am scos din oala o parte din carne si o parte din jeleu (se pastreaza bine asa la rece 3-4 zile). Le-am pus intr-o tigaie, pe foc mic.
• se poate consuma cu cartofi fierti, sfecla fiarta in aburi si cu zeama rezultata din topirea jeleului.
Reteta completa: http://www.adihadean.ro/2015/02/rasol-de-vita-la-crock-pot/
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Toscapicnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...
Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Comentarii