Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean

• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
600 minute
Complexitate
redusa
Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean

Ingrediente

  • rasol de vita - 1 buc
  • vin spumant 300 ml
  • vin de Bordeaux 200 ml
  • sos de stridii 3 linguri
  • usturoi 3 catei
  • cepe mici 3 bucati, taiate sferturi
  • sare, piper, fulgi de ardei uscat si afumat dupa gust
  • oregano tanar cateva ramurele

Mod de preparare

• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
• adaugati sare, piper, fulgi de ardei uscat si afumat, trei linguri de sos de stridii, cateva ramurele de oregano tanar, trei catei de usturoi, trei cepe mici taiate-n sferturi
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe modul de gatire Low si lasati la gatit pentru 10 ore
• cand s-a incheiat timpul de gatit, am lasat oala sa se raceasca si am pus-o in frigider pana a doua zi. Grasimea s-a ridicat la suprafata si s-a solidificat. Sub ea, carnea captiva-n jeleu de vin, foarte gustos, foarte aromat.
• am indepartat grasimea si am scos din oala o parte din carne si o parte din jeleu (se pastreaza bine asa la rece 3-4 zile). Le-am pus intr-o tigaie, pe foc mic.
• se poate consuma cu cartofi fierti, sfecla fiarta in aburi si cu zeama rezultata din topirea jeleului.
Reteta completa: http://www.adihadean.ro/2015/02/rasol-de-vita-la-crock-pot/ 
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Parteneri
Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Bucataras.RO

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni

picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide