Tocanita cu vita si dovleac – pregatita la Slow Cooker
Curata si taie vita cuburi; Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi; Toaca usturoiul si ceapa marunt; Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline; Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea; Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru; Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii; Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca; Ia de pe foc, introdu in Crock Pot 6L , seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”; Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul; Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras; La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat; Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAzi am avut pofta de sandwich-uri calde, iar Meri mi-a zis sa le fac sub forma de friganele si am executat. :)
Friganele
Comentarii