Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Ingrediente

  • Pastrama de oaie afumata – 700 g
  • Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
  • Suc de rosii – 250 ml
  • Usturoi – 6-7 catei
  • Ulei – 2 linguri
  • Vin rosu – 80 ml
  • Piper alb – dupa gust
  • Pastrama de berbecut marinata – 700 g

Mod de preparare

Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat; Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens; Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime; Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi; Toaca usturoiul marunt; Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6L Saute; Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul; Caleste putin si stinge cu vinul rosu; Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc; Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”; Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine; Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta; Pofta buna ! tochitura_de_berbecut_si_carnati_de_oaie_1

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc