Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Ingrediente

  • Pastrama de oaie afumata – 700 g
  • Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
  • Suc de rosii – 250 ml
  • Usturoi – 6-7 catei
  • Ulei – 2 linguri
  • Vin rosu – 80 ml
  • Piper alb – dupa gust
  • Pastrama de berbecut marinata – 700 g

Mod de preparare

Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat; Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens; Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime; Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi; Toaca usturoiul marunt; Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6L Saute; Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul; Caleste putin si stinge cu vinul rosu; Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc; Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”; Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine; Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta; Pofta buna ! tochitura_de_berbecut_si_carnati_de_oaie_1

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori