• desfaceti ceafa de porc pe lungime, crestati-o pe alocuri, eliminati grasimea in exces si aplicati o folie de platic pe aceasta
• bateti-o cu un ciocan de carne pentru a o intinde cat mai bine
• intr-un castron amestecati boia, ghimbir si usturoi, sare si piper
• asezonati bine ceafa de porc atat la interior, cat si la exterior
• amestecati carnea tocata de pui cu sare, ceapa granulata si cimbru
• faceti un pat de felii de bacon pe un tocator, petrecute, una peste alta, peste care asezati ceafa de porc
• in mijlocul acesteia puneti carnea tocata
• peste carnea tocata aplicati sunca de curcan si peste acestea prunele deshidratate, intregi
• rulati carnea strans, avand grija ca baconul sa fie frumos petrecut la exterior
• legati rulada cu sfoara de gatit (papiota culinara), usor, fara sa strangeti prea tare pentru a nu rupe baconul
• inveliti rulada in folie de copt si apoi in folie de aluminiu
• introduceti-o in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, setati pe modul de gatire Low pentru cca 7 ore
• odata gatita, puteti servi rulada cu piure de cartofi sau cartofi copti, aromati.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii