• desfaceti ceafa de porc pe lungime, crestati-o pe alocuri, eliminati grasimea in exces si aplicati o folie de platic pe aceasta
• bateti-o cu un ciocan de carne pentru a o intinde cat mai bine
• intr-un castron amestecati boia, ghimbir si usturoi, sare si piper
• asezonati bine ceafa de porc atat la interior, cat si la exterior
• amestecati carnea tocata de pui cu sare, ceapa granulata si cimbru
• faceti un pat de felii de bacon pe un tocator, petrecute, una peste alta, peste care asezati ceafa de porc
• in mijlocul acesteia puneti carnea tocata
• peste carnea tocata aplicati sunca de curcan si peste acestea prunele deshidratate, intregi
• rulati carnea strans, avand grija ca baconul sa fie frumos petrecut la exterior
• legati rulada cu sfoara de gatit (papiota culinara), usor, fara sa strangeti prea tare pentru a nu rupe baconul
• inveliti rulada in folie de copt si apoi in folie de aluminiu
• introduceti-o in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, setati pe modul de gatire Low pentru cca 7 ore
• odata gatita, puteti servi rulada cu piure de cartofi sau cartofi copti, aromati.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii