• curatati bine inimile de porc, astfel incat sa ramaneti cu 800 g
• tocati ambele capatani de usturoi cat mai marunt
• puneti-le intr-un bol si adaugati uleiul de masline deasupra
• amestecati-le bine cu legumele deshidratate, usturoi, cimbru uscat, sare si piper
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital si adaugati sucul de rosii, untul si apa
• amestecati bine si puneti capacul
• setati pe modul de gatit High si timpul de 3 ore si 30 de minute
• cu 10 minute inainte de incheierea programului dizolvati amidonul in putin lichid din cel format in slow cooker Crock-Pot si puneti-l peste tochitura
• amestecati si asteptati incheierea programului – serviti apoi cu mamaliguta.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii