Tochitura de inimi de porc

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa
Tochitura de inimi de porc

Ingrediente

  • inimi de porc – 800 g (produs finit dupa curatare)
  • unt / unt aromat cu ierburi – 40 g
  • ulei de masline – 1 lingura
  • usturoi – 2 capatani
  • legume deshidratate
  • bio – 1 lingurita
  • suc rosii – 400 ml
  • apa – 200 ml
  • cimbru uscat – 1 lingurita rasa
  • amidon – 2 lingurite
  • sare de mare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• curatati bine inimile de porc, astfel incat sa ramaneti cu 800 g
• tocati ambele capatani de usturoi cat mai marunt
• puneti-le intr-un bol si adaugati uleiul de masline deasupra
• amestecati-le bine cu legumele deshidratate, usturoi, cimbru uscat, sare si piper
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital si adaugati sucul de rosii, untul si apa
• amestecati bine si puneti capacul
• setati pe modul de gatit High si timpul de 3 ore si 30 de minute
• cu 10 minute inainte de incheierea programului dizolvati amidonul in putin lichid din cel format in slow cooker Crock-Pot si puneti-l peste tochitura
• amestecati si asteptati incheierea programului – serviti apoi cu mamaliguta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori