Vita Stroganoff

Portii
3
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa
Vita Stroganoff

Ingrediente

  • cubulete de vitel – cca 700 g
  • ceapa alba – 1 buc
  • mustar dijon – 2 linguri
  • castraveti murati – 45 buc
  • ciuperci brune – 100 g
  • usturoi – 5 catei
  • supa de vita/ apa fiarta – 150 ml
  • smantana de gatit – 200 ml
  • amidon de porumb – 1 lingurita
  • paste tricolore – 300 g
  • marar – 1 legatura
  • patrunjel – 1 legatura
  • ulei de masline – 2 linguri
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• fasonati cubuletele de vitel
• taiati marunt ceapa alba si usturoiul
• taiati castravetii cuburi mai mari
• taiati ciupercile brune cubulete
• taiati mararul marunt
• adaugati carnea de vitel, uleiul de masline, ceapa, usturoiul, castravetii si mararul marunt
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire High, iar dupa 1 ora mutati pe Low pentru alte 4 ore
• cu 1 ora inainte de incheierea programului adaugati ciupercile, amidonul, mustarul dijon si smantana de gatit
• asezonati cu sare si piper
• tocati patrunjelul marunt si presarati-l peste vita Stroganoff in momentul in care este gata
• fierbeti pastele separat si serviti-le ca garnitura la preparat
• timpul de gatire poate sa difere in functie de tipul de carne de vita ales.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
1
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
2
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
3
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Pasca fara aluat (reteta video)
4
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Briose cu afine
5
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Parteneri
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc
Bucataras.RO

Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o...

Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola