Vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci

• curatati cepele de coaja si taiati-le in 4• curatati usturoiul si lasati-l intreg• coaceti usturoiul, cepele si

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
480 minute
Complexitate
redusa
Vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci

Ingrediente

  • vrabioara de vita - 1 kg
  • morcovi - 2 buc
  • cartofi dulci - 1 buc
  • rosii cherry coapte - 8 buc
  • cimbru - 2 crengute
  • ceapa alba coapta - 2 buc
  • usturoi copt - 1 capatana
  • supa de vita/legume/apa fiarta - 150 ml
  • unt - 35g40g
  • piper Cayenne - 1 varf de cutit
  • amidon de porumb - 1 lingurita
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• curatati cepele de coaja si taiati-le in 4
• curatati usturoiul si lasati-l intreg
• coaceti usturoiul, cepele si rosiile pe o plita sau in cuptor pe o hartie de copt
• curatati morcovii si cartoful dulce si taiati-i cubulete
• taiati vrabioara de vita felii
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 3.5 L Chrome cu exceptia untului si a piperului Cayenne (acestea doua le vom adauga la piure), setati pe modul de gatire Low si lasati la gatit pentru circa 8 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adaugati sare si piper dupa gust
• la incheierea programului de gatit, scoateti carnea separat pe o farfurie, scurgeti sosul (care va fi ingrosat datorita amidonului de porumb, dar si a amidonului din cartof) si introduceti cartofii si morcovii intr-un blender
• adaugati unt, sare si piper Cayenne si mixati pana devin ca o pasta
• cu ajutorul unei linguri treceti pasta apoi prin sita si serviti piureul impreuna cu carnea si sosul.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta
Gutui cu carne de pui

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Gutui cu carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
1
Dulciuri

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)

Un desert rapid si delicios, care merita incercat.

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
Dulceata de gutui
2
Dulceata

Dulceata de gutui

Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...

Dulceata de gutui
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
3
Prajituri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

O reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Chec aperitiv cu urzici proaspete
4
Aperitive cu legume

Chec aperitiv cu urzici proaspete

Retete usoare de Primavara!

Chec aperitiv cu urzici proaspete
Cozonac cu stafide si nuca de cocos
5
Cozonac

Cozonac cu stafide si nuca de cocos

Retete de iarna

Cozonac cu stafide si nuca de cocos
Parteneri
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia