Pui marocan cu masline made by Jamila Cuisine

• puneti pe plita vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Saute Digital si adaugati uleiul • cat timp

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui - 1 buc
  • ceapa - 500 g
  • masline - 200 g
  • stafide - 100 g
  • lamaie murata sau lamaie proaspata - 1/2 buc
  • ulei - 23 linguri
  • patrunjel tocat - 1 legatura
  • ghimbir - 1 lingurita
  • curcuma - 1 lingura
  • coriandru macinat - 1 lingurita
  • usturoi - 4 catei maruntiti
  • sare, piper - dupa gust

Mod de preparare

• puneti pe plita vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Saute Digital si adaugati uleiul
• cat timp se incalzeste uleiul, condimentati puiul cu sare si piper
• adaugati puiul in vasul detasabil si rumeniti-l bine pe ambele parti
• dupa ce s-a rumenit, scoateti-l din vas si adaugati in aceeasi grasime din vas ceapa cu un praf de sare si caliti-o cat sa se inmoaie bine
• adaugati usturoiul si condimentele: curcuma, ghimbir, coriandru macinat si piper
• amestecati compozitia, apoi adaugati cam 300 ml de apa fierbinte, patrunjelul, maslinele verzi, stafidele, lamaia murata si puiul
• transferati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6L Saute Digital, puneti capacul si setati modul de gatire High si timpul de 3 ore.
Pofta buna!
Reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/pui-marocan-cu-masline-la-crock-pot/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori