• se curata bine pipotele si inimile si se taie in jumatati • se taie carnea de
• se curata bine pipotele si inimile si se taie in jumatati
• se taie carnea de porc cubulete
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire „High" si adaugati in acesta toate ingredientele, cu exceptia zaharului si a mierii
• caliti carnea de porc, pipotele si inimile cu sare si piper
• usturoiul il taiati intai pe jumatate, pe lungime, ii scoateti inima (acea vena verde), il tocati marunt si il adaugati peste carne
• lasati la gatit pentru cca 6 ore (sau mai mult, in cazul in care carnea este taiata mare), iar cand carnea s-a inmuiat, adaugati zaharul sau mierea dupa gust
• taiatii carnaciorii bucatele
• separat, intr-o tigaie, prajiti carnaciorii
• adaugati-i apoi peste mancare si mai lasati sa fiarba intre 3-5 minute, pentru a prinde gustul
• se serveste cu mamaliguta si ou prajit.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii