• fasonati carnea de porc și cea de vita și taiati-o cuburi • taiati morcovii, telina, ardeii și cartofii
• fasonati carnea de porc și cea de vita și taiati-o cuburi
• taiati morcovii, telina, ardeii și cartofii cuburi
• taiati ceapa cuburi mici
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de temperatura „High" și caliti inainte ceapa in acesta
• adaugati chimen și boia, apoi adaugati ambele tipuri de carne
• asezonati cu sare și piper dupa gust
• cand carnea a inceput sa prinda culoare, adaugati putina apa cat sa le acopere (sau supa de vita daca aveti)
• cand carnea este semifiarta, adaugati cartofii, morcovii și telina
• adaugati apoi cremele de gulyás și pasta de ardei
• adaugati la scurt timp și ardeii multicolori
• acoperiti cu apa sau supa de vita, puneti capacul și lasati sa fiarba, consistenta sa trebuie sa fie ca de o supa mai groasa
• verificati atat legumele, cat și carnea cu o furculita, pentru a vedea daca au fiert corespunzator iar in momentul in care textura lichidului este una de supa groasa, atunci putem spune ca preparatul este gata (cca. 8-10 ore, in functie de volumul de lichid din slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital).
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii