Sos de fragi sau capsune

se pune apa cu vinul si cu zaharul sa fiarba.Se dizolva zeamilul in apa si se toarna cate putin in siropul de vin.Se amesteca mereu si se lasa sa se r

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1ceasca fragi
  • 5linguri zahar
  • 1pahar apa
  • 1pahar vin
  • 1/2 zeamil

Mod de preparare

se pune apa cu vinul si cu zaharul sa fiarba.Se dizolva zeamilul in apa si se toarna cate putin in siropul de vin.Se amesteca mereu si se lasa sa se racoreasca.Se storc fructele iar sucul se toarna in sirop.
Acest sos se toarna peste budincile dulci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori