Pentru a realiza un sos de miere, sunt necesare urmatoarele ingrediente: miere, fructe la alegere si apa.
Sosul de miere se prepara astfel: zmeura, capsunii sau fragii se trec prin sita, se adauga apa si se pune la foc lasand sa dea in clocot. Se adauga mierea, se mai lasa pana da un clocot.
Poate fi servit rece sau cald la budinci de orez cu lapte, gris cu lapte sau altele.
Alte retete recomandate:
Mere coapte cu miere si lamaie

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii