Sos de portocale

Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocale pana devin spumoase,apoi se adauga vinul si zeama de portocale.Se pune vasul pe foc si se bat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2portocale
  • 250ml vin alb
  • 4oua
  • 150gr zahar
  • coaja rasa de portocale

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocale pana devin spumoase,apoi se adauga vinul si zeama de portocale.Se pune vasul pe foc si se bate bine compozitia,cu telul,pana se ingroasa.
Se serveste la budinci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori