Sos de rom

Se inmoaie amidonul in putina apa rece. Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devin ca o crema. Se toarna laptele fierbinte si se am

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar
  • 75 ml rom
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • 1 lingura amidon

Mod de preparare

Se inmoaie amidonul in putina apa rece. Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devin ca o crema. Se toarna laptele fierbinte si se amesteca mereu pe foc pana ce amestecul capata consistenta unui sos. Se ia sosul de pe foc si se adauga romul, amestecand.
Se serveste la budinci dulci.

Alte retete:

Tiramisu

Chec pufos

Gogosi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci