Sosul de zahar ars este ideal pentru diferite tipuri de budinci. El se obtine foarte usor, din zahar si lapte.
Sosul de zahar ars cu lapte se prepara astfel: se caramelizeaza intr-o cratita 150 g zahar (nu prea tare fiindca devine amarui). Se stinge cu lapte.
Se serveste in sosiera la budinci, gris cu lapte, orez cu lapte si alte dulciuri.
Alte retete recomandate:
Tort de mere cu zahar ars
Tarta cu visine
Rulada cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii