Sos de zahar ars cu lapte

Sosul de zahar ars este ideal pentru diferite tipuri de budinci. El se obtine foarte usor, din zahar si lapte.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Sos de zahar ars cu lapte

Ingrediente

  • 150 g zahar
  • 1 pahar lapte.

Mod de preparare

Sosul de zahar ars cu lapte se prepara astfel: se caramelizeaza intr-o cratita 150 g zahar (nu prea tare fiindca devine ama­rui). Se stinge cu lapte.


Se serveste in sosiera la budinci, gris cu lapte, orez cu lapte si alte dulciuri.

Alte retete recomandate:

Tort de mere cu zahar ars

Tarta cu visine

Rulada cu capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc