Sos Sabayon

Se amesteca galbenusurile batute cu zaharul si se pune pe bain-marie, pana se ingroasa si devine albicios. Se adauga apoi vinul si romul, treptat si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 galbenusuri
  • 200 gr zahar praf
  • 3 pahare de vin alb
  • 3 linguri rom alb

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile batute cu zaharul si se pune pe bain-marie, pana se ingroasa si devine albicios. Se adauga apoi vinul si romul, treptat si se amesteca mereu pana se obtine o compozitie cremoasa.


Se foloseste la preparatele dulci, dar si la mancarurile cu carne de pasare sau peste.

Alte retete:

Muschi de porc la cuptor Mancare de mazare Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori