Bulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos. Rosiile se rup bucati si se dau la fiert cu o lingurita de sare.
Pentru bulion simplu rosiile se rup bucati si se dau la fiert cu o lingurita de sare, se fierb pana se inmoaie bine, apoi se dau la racit. Se trece prin sita sucul, dupa care se fierbe din nou pana la consistenta dorita. Dupa aceea, sucul se toarna fierbinte in sticle, se adauga deasupra putin ulei si se sterilizeaza in paturi.
Bulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos.
Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de pruneAdor pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.
Conserva de peste cu legume pentru iarnaPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarSupa crema de sparanghel este o supa delicioasa pentru cei aventurosi.
Supa crema de sparanghelE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseScotch eggs merg de minune alaturi de diverse sosuri sau muraturi si pot fi servite atat calde cat si reci.
Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotieneReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii