Bulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos. Rosiile se rup bucati si se dau la fiert cu o lingurita de sare.
Pentru bulion simplu rosiile se rup bucati si se dau la fiert cu o lingurita de sare, se fierb pana se inmoaie bine, apoi se dau la racit. Se trece prin sita sucul, dupa care se fierbe din nou pana la consistenta dorita. Dupa aceea, sucul se toarna fierbinte in sticle, se adauga deasupra putin ulei si se sterilizeaza in paturi.
Bulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii