Sosul chili este un sos potrivit pentru feluri cu carne de poirc sau vitel, bucate de inspiratie mexicana, aperitive si pase.
Curatati ardeii chili de seminte, apoi taiati ardeii in bucati de aproximativ 2 cm si puneti-i pe o tigaie. Adaugati 100ml apa, ustoroiul, chimenul, oregano, scortisoara si cuisoarele. Dati-i un clocot, apoi acoperiti tigaia, reduceti flacara si fierbeti amestecand din cand in cand, pana se inmoaie ardeii chili (10-15 minute)
Dati amestecul de chili la blender pana obtineti o pasta omogena. Adaugati apa daca amestecul e prea gros. Asezonati cu sare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii