Sosul de rosii este usor de preparat. Aceasta reteta de sos o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu sosuri.
Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit impreuna. Se adauga apoi ardeii iuti tocati si ghimbirul ras, semintele de mustar si curcuma, apoi se lasa la prajit inca un minut. Se toarna conserav de rosii intregi si se mpaseaza, dupa care se lasa pe foc mic cca 15 minute. Se presara cu coriandru tocat.
Sosul se serveste cu orez si iaurt.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii