Coacazele se curata de codite, apoi se pun la fiert 15-20 de minute in zeama de oase sau in apa. Separat, se amesteca intr-un vas smantana, zaharul s
Coacazele se curata de codite, apoi se pun la fiert 15-20 de minute in zeama de oase sau in apa. Separat, se amesteca intr-un vas smantana, zaharul si faina, apoi se dizolva in zeama fiarta de la coacaze. Se amogenizeaza bine si se adauga piureul obtinut din coacaze, se sareaza si se pune din nou la foc pana da odata in clocot.
Se serveste la fripturile din vanat.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Piftie de curcan
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii