Sos de tomate

Acest sos de rosii, pe langa faptul ca se prepara foarte usor este si gustos. La baza acestui sos stau urmatoarele ingrediente coserva de rosii, zahar, unt, otet balsamic

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 praf zahar
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Se rastoarna rosiile din conserva, tocata marunt intr-un vas si se fierb la foc mic timp de 5 minute, pana se ingroasa. Se adauga apoi otetul baslamic, zaharul si untul si se lasa sa se omogenizeze totul. Se adauga la final, sare si piper dupa gust.


Se serveste langa fripturi.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Drob

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori