Se amesteca ardeii in otet, la foc mediu. Se pune sarea si se mai lasa cinci minute. Se ia vasul de pe foc si dupa ce se raceste se pune compozitia in
Se amesteca ardeii in otet, la foc mediu. Se pune sarea si se mai lasa cinci minute. Se ia vasul de pe foc si dupa ce se raceste se pune compozitia in blender. Se omogeniozeaza compozitia. Se pune intr-un vas de sticla si se pastreaza la frigider, dupa ce s-a lasat in prealabil doua saptamini. Se mai adauga otet, daca este cazul.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosO supa satioasa de dovleac e reteta perfecta pentru ultima zi de septembrie!
Supa crema de dovleacAu trecut 4 ani de cand m-am inscris pe acest site vesel care creeaza dependenta. Au fost 4 ani frumosi, in care mi-am facut...
Prajitura Krem a la Krem si 4 ani de Bucataras.roDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii