Se curata sfecla de coaja, se taie batoane mici de 2-3 cm si se pune la fiert cu apa calda. Se fierbe cu oala acoperita pana cand se inmoaie usor, dup
Se curata sfecla de coaja, se taie batoane mici de 2-3 cm si se pune la fiert cu apa calda. Se fierbe cu oala acoperita pana cand se inmoaie usor, dupa care se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, frunzele de sfecla si loboda spalate si taiate fasii subtiri.
Orezul se pune la fiert separat si se adauga cand supa este gata, o data cu borsul fiert si spumuit. La sfarsit se adauga in bors o lingura de ulei, leustean tocat fin si un pahar de smantana batuta cu putin bors fierbinte.
Borsul se serveste cald sau rece, cu mamaliguta calda si ceapa verde alaturi.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de pui cu galuste
Supa de spanac
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaSalata cu aveti prin frigider :)) asta am avut asta am gatit!si e atat de buna...yummy Sosul de maioneza imi ramasese...
Salata de cartofi cu conopida si porumbPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii