Se curata sfecla de coaja, se taie batoane mici de 2-3 cm si se pune la fiert cu apa calda. Se fierbe cu oala acoperita pana cand se inmoaie usor, dup
Se curata sfecla de coaja, se taie batoane mici de 2-3 cm si se pune la fiert cu apa calda. Se fierbe cu oala acoperita pana cand se inmoaie usor, dupa care se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, frunzele de sfecla si loboda spalate si taiate fasii subtiri.
Orezul se pune la fiert separat si se adauga cand supa este gata, o data cu borsul fiert si spumuit. La sfarsit se adauga in bors o lingura de ulei, leustean tocat fin si un pahar de smantana batuta cu putin bors fierbinte.
Borsul se serveste cald sau rece, cu mamaliguta calda si ceapa verde alaturi.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de pui cu galuste
Supa de spanac
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii