Borsul cu carne de oaie este una din cele mai gustoase borsuri pe care le puteti gasi pe culinar.ro. Pe langa carnea de oaie mai contine orez, morcovi, bors, ceapa, verdeata si otet.
Carnea de oaie se taie bucati, apoi se spala si se pune intr-un vas cu ulei. Se stropeste cu otet de mere, se presara sare, piper si se lasa la rumenit. Se adauga apoi 2,5-3 l apa si se lasa la fiert, la foc potrivit. Separat, se curata legumele, se taie cubulete, apoi se adauga in vas impreuna cu orezul. Se fierbe borsul separat si se toarna in vasul cu carnea si legumele cu cateva minute inainte de a opri focul.
Se serveste presarat cu verdeata tocata marunt.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Pasca cu smantana
Sarmale de post
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii