Pentru bors cu sfecla si carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Sfecla se curata de coaja si se spala.
Pentru bors cu sfecla si carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Sfecla se curata de coaja si se spala; 400 g se taie fasii inguste, iar 200 g se rade fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie in fasii foarte inguste. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 1,5 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa, morcovii, telina, cuburile MAGGI si se continua fierberea. Separat, se inabusa in ulei sfecla taiata fasii inguste, care apoi se adauga peste legume si carne. Din sfecla rasa se extrage sucul. Dupa ce carnea si legumele au fiert, se adauga borsul. Se continua fierberea cca 5 minute.
Borsul cu sfecla si carne de vita se serveste fierbinte, cu iaurt si 2-3 picaturi de suc de sfecla deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii