Aceasta reteta cu peste este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei de bors aveti nevoie de peste, ceapa, rosii, morcovi, ardei, orez si verdeata.
Pentru masa de pranz va recomadam aceasta reteta simpla si gustoasa de bors de peste.
Se curata pestele, apoi se taie bucati si se lasa in apa rece. Se taie marunt ceapa, apoi ardeiul, iar morcovul se da pe razatoare. Se pune totul la calit in ulei. Dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul, se amesteca bine si se acopera cu 2 l de apa. Se preasara delikat gupa gust. Dupa ce a fiert orezul, se adauga bucatile de peste si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se adauga apoi rosiile decojite si taiate cubulete si se mai tine pe foc 10 minute. La final se acreste totul cu bors si se presara cu leustean verde tocat.
Borsul se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii