Borsul de peste este delicios si foarte hranitor. O supa de peste foarte aromata si consistenta, perfecta pentru zilele cu dezlegare la peste. Se prepara foarte usor, urmeaza reteta.
Legumele se curata si se pun la fiert intr-un vas mare cu sare si piper Separat se fierbe pestele in apa cu sare. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga orez si se mai lasa aproximativ 15 minute la fiert . Cand acestea s-au fiert se adauga pestele si pune pe foc mic. Dupa primul clocot se pune borsul dupa gust si se lasa inca 10 min la foc mediu.
Dupa ce s-a oprit focul se presara patrunjel tocat peste borsul de peste, dupa care se poate servi!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii