Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari si se pune la foc cu trei litri de apa rece. Se spumuieste cind supa da in clocot, se mai fierbe juma
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari si se pune la foc cu trei litri de apa rece. Se spumuieste cind supa da in clocot, se mai fierbe jumatate de ora dupa care se curata zarzavatul de supa, se taie fideluta si se pune sa fiarba cu carnea.
O data cu zarzavatul se pune la fiert ardeiul taiat felii subtiri. Se sareaza, se face focul mic si se continua fierberea pina cind carnea se poate consuma.
Atunci se adauga orezul spalat si fiert separat, rosiile decojite si taiate felii subtiri si se mai fierb impreuna zece minute.
Se fierbe borsul separat, se pune peste carne impreuna cu leusteanul tocat marunt.
Se drege borsul cu oul batut spuma cu trei linguri de supa fierbinte si un pahar de smintina, dupa ce s-a luat oala de pe foc si s-a lasat sa se raceasca un sfert de ora.
Borsul se serveste fierbinte, cu ardei iute alaturi.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba de burta
Ciorba de potroace
Ciorba de varza cu rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii