Patrunjelul, pastarnacul si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea. ceapa se curata si se toaca marunt. Sfecla se spala si se curata, dup
Patrunjelul, pastarnacul si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea. ceapa se curata si se toaca marunt. Sfecla se spala si se curata, dupa care se da pe razatoare. Intr-un litru jumatate de apa si sare clocotita se adauga legumele si jumatate din cantitatea de sfecla la fiert. Cealalta jumatate din cantitatea de sfecla se pune, la fiert, cu borsul iar dupa ce acesta se coloreaza, sfecla se scoate si se strecoara dupa care se adauga in vasul cu legumele fierte. Se acreste dupa gust.
Se serveste cu smantana.
Alte retete culinare:
Ciorba de varza dulce cu iaurt
Ciorba de peste
Ciorba de burta
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii