Bors taranesc cu praz

Pentru borsul de praz aveti nevoie de ceapa, ardei, morcovi, dovlecei, cartofi, telina, maggi bors si bineinteles praz.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa
  • 2-3 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 cartofi
  • 1 telina mica
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura telina
  • 1 ardei iute murat
  • 1 plic maggi bors

Mod de preparare

Se curata si se toaca marunt legumele. Se pun la calit ceapa cu prazul si ardeii in ulei fierbinte. Se toarna 4 l de apa intr-o oala, se adauga prazul, ceapa si ardeii, iar dupa cateva minute restul de legume. Se lasa la foc potrivit la fiert, apoi se adauga rdeiul iute maruntit si plicul de bors. Se potriveste la gust cu sare, piper si se presara cu patrunjel si telina tocate marunt.


Se serveste cald.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci