Ciorba de spanac cu papara de oua si slanina

Ciorbita gustoasa de primavara!

Portii
6
Timp pregatire
80 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de spanac cu papara de oua si slanina

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 8 oua
  • 8 felii slanina
  • 400 gr smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajesc bucatile de slanina apoi se adauga cele 8 oua batute, devenind ca o papara.

Se calesc frunzele de spanac, apoi se adauga apa, condimentele si bucatile de slanina cu papara din oua.

Dupa ce spanacul este fiert, ciorba se drege cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc