Bors rusesc cu spanac

Pentru bors rusesc cu spanac carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Ceapa uscata si verde se curata, se spala, se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 400 g
  • smantana/iaurt - 100 g/200 g
  • ceapa - 100 g
  • spanac - 500 g
  • morcovi - 100 g
  • ceapa verde - 100 g
  • telina radacina - 100 g
  • cartofi - 250 g
  • sfecla rosie - 100 g
  • rosii proaspete/conserva - 250g/125g
  • marar - 1 legatura
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • ulei - 50 ml
  • bors - 750 ml
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • sare dupa gust
  •  

Mod de preparare

Pentru bors rusesc cu spanac carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Ceapa uscata si verde se curata, se spala, se taie marunt. Morcovii, telina si sfecla se curata si se dau prin razatoare. Spanacul se curata, se spala, se opareste si se taie. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Rosiile proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Mararul si patrunjelul se spala, se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele (morcovii, telina, ceapa) inabusite in ulei si cuburile MAGGI. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga cartofi, sfecla rosie, ceapa verde, spanac si se mai fierb impreuna 10 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga rosii, bors si jumatate din cantitatea de marar.

Borsul rusesc cu spanac se serveste fierbinte, cu smantana, patrunjel si marar verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Guacamole

Guacamole

• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi

Guacamole
Supa crema de telina si pastarnac

Supa crema de telina si pastarnac

• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•

Supa crema de telina si pastarnac
Cele mai apreciate rețete
Negresa cu nuci si sos de cafea
1
Prajituri

Negresa cu nuci si sos de cafea

Negresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...

Negresa cu nuci si sos de cafea
Budinca de malai cu branza de vaci
2
Budinci

Budinca de malai cu branza de vaci

Budinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...

Budinca de malai cu branza de vaci
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
3
Mancaruri cu legume

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Tort Diplomat a la Adriana
4
Torturi

Tort Diplomat a la Adriana

Tortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...

Tort Diplomat a la Adriana
Prajitura cu cirese
5
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.

Prajitura cu cirese
Parteneri
Aperitiv rulada din carne tocata cu legume
Bucataras.RO

Aperitiv rulada din carne tocata cu legume

E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva...

Aperitiv rulada din carne tocata cu legume
Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gustos.RO

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii