Pentru bors rusesc cu spanac carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Ceapa uscata si verde se curata, se spala, se taie marunt.
Pentru bors rusesc cu spanac carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Ceapa uscata si verde se curata, se spala, se taie marunt. Morcovii, telina si sfecla se curata si se dau prin razatoare. Spanacul se curata, se spala, se opareste si se taie. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Rosiile proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Mararul si patrunjelul se spala, se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele (morcovii, telina, ceapa) inabusite in ulei si cuburile MAGGI. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga cartofi, sfecla rosie, ceapa verde, spanac si se mai fierb impreuna 10 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga rosii, bors si jumatate din cantitatea de marar.
Borsul rusesc cu spanac se serveste fierbinte, cu smantana, patrunjel si marar verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii