Se spala carnea, se taie bucati si se pune sa fiarba intr-un litru de apa rece. Se spumuieste cind da in clocot, se lasa sa fiarba la foc mic, cu oala
Se spala carnea, se taie bucati si se pune sa fiarba intr-un litru de apa rece. Se spumuieste cind da in clocot, se lasa sa fiarba la foc mic, cu oala acoperita, pina cind carnea se inmoaie bine.
Atunci se pune zarzavat de supa curatat si spalat si se lasa sa fiarba in continuare. Cind zarzavatul a fiert, se scoate si se lasa pe farfurie ca sa se foloseasca ca garnitura la un fel de mincare.
In supa se pune orezul fiert separat, se acreste cu zeama de la o lamiie, se da in clocot si se potriveste de sare.
Se drege cu o cana de smintina batuta impreuna cu un ou crud.
Se serveste fierbinte.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Ciorba de legume
Ciorba de varza dulce cu iaurt
Ciorba de perisoare a la grec
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii