Pentru ciorba cu carne de pui (a la grec) carnea de pui se spala si se trece prin flacara. Morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de pui (a la grec) carnea de pui se spala si se trece prin flacara. Morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se taie marunt. Ouale se trec prin jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, telina radacina, ceapa, pastarnac, patrunjel radacina, cuburile MAGGI si se fierb 10 minute. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Cand legumele sunt fierte se adauga orez si compozitia alcatuita din galbenusuri si smantana (sau iaurt) si se fierb 5 minute. Se adauga marar verde, sare de lamaie si sare dupa gust.
Ciorba cu carne de pui (a la grec) se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii