Se face un rintas din faina, smintana, apa rece, sos de rosii. Se adauga apa si se fierbe pina da intr-un clocot. Se strecoara, se adauga sarea si ard
Se face un rintas din faina, smintana, apa rece, sos de rosii. Se adauga apa si se fierbe pina da intr-un clocot. Se strecoara, se adauga sarea si ardeii copti (se recomanda coacerea lor cu putin timp inainte de pregatirea ciorbei).
Se serveste cu smintina

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii