Pentru ciorba de ardei Kapia copti cu smantana si verdeata se face un rintas din faina, smantana, apa rece, sos de rosii.
Pentru ciorba de ardei Kapia copti cu smantana si verdeata se face un rintas din faina, smantana, apa rece, sos de rosii. Se adauga apa si se fierbe pana da intr-un clocot. Se strecoara, se adauga sarea si ardeii copti (recomand coacerea lor doar in momentul in care va apucati de treaba). Eventual se mai adauga smantana. Se prepara in 10 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii