Pentru ciorba de burta cu ciolan de vita burta de vita si ciolanul se oparesc si se spala. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne.
Pentru ciorba de burta cu ciolan de vita burta de vita si ciolanul se oparesc si se spala. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Morcovii, telina radacina si ceapa se curata, se spala si se taie in doua. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Gogosarii in otet se taie fasii lungi. Burta si ciolanul se fierb cca 4 ore in 4 litri de apa, se spumeaza; se adauga morcovi, ceapa, telina radacina, piper boabe si sare. Dupa
fierbere, carnea se taie fasii lungi de cca 5 cm. Zeama se strecoara si se toarna peste carne. Separat, se amesteca faina cu smantana, galbenusuri, zeama din ciorba si se toarna peste, avand grija sa nu se taie. Se adauga otet, gogosari, usturoi strecurat si amestecat cu 200 ml ciorba.
Ciorba de burta cu ciolan de vita se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii