Pentru ciorba de burta cu ciolan de vita burta de vita si ciolanul se oparesc si se spala. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne.
Pentru ciorba de burta cu ciolan de vita burta de vita si ciolanul se oparesc si se spala. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Morcovii, telina radacina si ceapa se curata, se spala si se taie in doua. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Gogosarii in otet se taie fasii lungi. Burta si ciolanul se fierb cca 4 ore in 4 litri de apa, se spumeaza; se adauga morcovi, ceapa, telina radacina, piper boabe si sare. Dupa
fierbere, carnea se taie fasii lungi de cca 5 cm. Zeama se strecoara si se toarna peste carne. Separat, se amesteca faina cu smantana, galbenusuri, zeama din ciorba si se toarna peste, avand grija sa nu se taie. Se adauga otet, gogosari, usturoi strecurat si amestecat cu 200 ml ciorba.
Ciorba de burta cu ciolan de vita se serveste fierbinte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii