Ciorba de dovlecei cu legume este delicioasa si consistenta. Este o ciorba pe care o poti pregati foarte usor, asa ca nu mai astepta.
Dovleceii ,curatati de coaja,se taie cubulete.
Ceapa si morcovii se curata de coaja si se taie marunt. Rosiilor si ardeiului li se elimina cotorul,apoi se taie cubulete.
Intr-o oala punem apa la fiert cu uleiul,adaugam ceapa si morcovii,apoi dupa 15 minute de fierbere adaugam ardeiul gras,dovleceii si orezul spalat.
Cand au fiert legumele,adaugam rosiile si lasam sa fiarba 10 minute,apoi adaugam zeama de lamaie si dam gust cu sare.
Lasam sa dea in cateva clocote,apoi oprim focul si presaram leustean verde taiat fin.
Ciorba de dovlecei cu legume se poate servi calda ,cat si rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii