Fasolea se spala si se fierbe. legumele se taiecubulete, iar tarhonul se curata si se taie. Intr-o tigaie se pun la calit legumele cu ulei si se inabu
Fasolea se spala si se fierbe. legumele se taiecubulete, iar tarhonul se curata si se taie. Intr-o tigaie se pun la calit legumele cu ulei si se inabusa cu putina apa. Cand sunt aproape gata, se adauga bulionul si se mai inabusa cateva minute. Cand fasolea a fiert, se adauga compozitia din tigaie si se mai fierbe 10 minute. Apoi se pune sarea si tarhonul, se mai da intr-un clocot si se da jos de pe foc.
Ciorba se serveste calda, presarata cu tarhon verde deasupra.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii