Ciorba de fasole cu ciolan

Ciorba de fasole cu ciolan este o mancare delicioasa cu fasole si ciolan afumat. Aceasta mancare cu ciolan este consistenta perfecta pentru zilele reci.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de fasole cu ciolan

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 ciolan cu os (aprox. 500 gr)
  • 400 g fasole boabe
  • 200 g morcovi
  • 200 g telina/pastarnac/patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • tarhon in otet
  • patrunjel frunze
  • dupa preferinta
  • 1 lingura ulei
  • ceapa rosie pentru servit sau ardei iuti

Mod de preparare

Fasolea se spala si se lasa în apa rece,de preferat peste noapte sau câteva ore. Va fierbe mai repede si va fi mai usor digerabila.

A doua zi se fiebe fasolea 20 minute si se arunca apa de pe ea.
Separat se pune la fiert ciolanul, iar cand este fiert pe jumatate se adauga zarzavaturile taiate cubulete si calite in prealabil intr-o lingura de ulei. Se adauga la fiert si fasolea.

Cand toate sunt fierte se adauga tarhonul si patrunjelul taiate marunt si se potriveste la gust de sare si piper, otet.

Se poate servi cu ceapa rosie sau ardei iuţi.

Doua functii care ma atrag la Philips Multicooker sunt:
- Valva ajustabila pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.
- Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.


Supa de fasole cu ciolan se serveste calda, cu paine de casa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci