Ciolanul si fasolea se inmoaie peste noapte. Apa rezultata din inmuierea ciolanului se arunca si ciolanul se pune la fiert in apa rece, condimentata c
Ciolanul si fasolea se inmoaie peste noapte. Apa rezultata din inmuierea ciolanului se arunca si ciolanul se pune la fiert in apa rece, condimentata cu foi de dafin.
Se scoate ciolanul din zeama gustoasa, se scoate de pe os, il taiem si il punem deoparte.
Zeama de pe ciolan se pune in ceaun.
Se adauga fasolea scursa de apa, zarzavatul curatat, usturoiul si rosia si ardeiul taiate felii.
Se fierbe pe foc mic pana se inmoaie fasolea. Apoi se adauga carnea de pe ciolan, piperul macinat si boiaua de ardei – daca e necesar – adaugam sare si fierbem.
Din ou, putina sare si faina se framanta un aluat tare si facem taitei in supa.
Dupa cateva minute se poate servi.
Alte retete
Ciorba radauteana
Ciorba de varza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii