Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie).
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de coaja. Cind zarzavaturile sint aproape fierte, se adauga orezul spalat si rosiile. Dupa ce si orezul este fiert, se potriveste de sare si piper si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc, se adauga leusteanul si verdeata tocate.
Se serveste cu smintina
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii