Ciorba de la tara

Punem la fiert intr-un ceaun apa, adaugam cuburile de condimente de supa, carnea si pulpa afumata taiate cubulete si ardeiul intreg. Cand carnea a fie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 400 gr pulpa afumata
  • 1 kg amestec de legume de supa congelate
  • 1 borcan fasole verde
  • 5 kg fasole uscata fiarta
  • 1 capatana mica de conopida
  • 1 borcan mazare
  • 1 capatana mica de varza
  • 2 cutii de 0
  • 5 l de smantana
  • 100 gr faina
  • 2 lamai
  • 1 legatura marar
  • Nucsoara
  • sare
  • 4 cuburi de condimente de supa
  • 1 ceapa
  • 2-2 frunze de telina
  • leustean si patrunjel
  • 1 ardei verde
  • 3 l apa

Mod de preparare

Punem la fiert intr-un ceaun apa, adaugam cuburile de condimente de supa, carnea si pulpa afumata taiate cubulete si ardeiul intreg.

Cand carnea a fiert putin incepem sa adaugam legumele: cele congelate, fasolea verde, fasolea uscata fiarta, conopida desfacuta in buchetele, varza feliata in fasii de jumatate de cm, ceapa taiata marunt, mazarea si frunzele.

Dupa ce legumele au fiert, preparam un amestec de smantana cu faina si ingrosam supa cu el.

Dupa fierbere, condimentam cu mararul taiat marunt, zeama de lamaie, nucsoasa macinata si sarea dupa gust.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Zacusca de vinete

Vinete umplute cu carne

Salata de vinete cu ardei copti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc