Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se pun apoi la fiert in apa cu sare si putin ulei. Separat, se dau pe razatoare morcovii, pastarnac
Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se pun apoi la fiert in apa cu sare si putin ulei. Separat, se dau pe razatoare morcovii, pastarnacul si rosiile. Se adauga totul in vasul cu cartofii si se lasa la fiert. Spre finalul fierberii se adauga taiteii, bulionul si 2-3 lingurite de delikat si delikat bors.
Se serveste presarata cu patrunjel verde.
Alte retete culinare:
Supa de rosii Supa de galuste Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii