Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel cu verdeata este o delicatesa a carei reteta o puteti gasi pe culinar.ro, alaturi de alte preparate din miel. Pentru ea aveti nevoie de coaste de miel, bors, legume, suc de rosii si verdeata.
Se spala coastele de miel si se pun la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi se adauga legumele curatate si tocate marunt. Se lasa la fiert impreuna, iar sper sfarsit se adauga sucul de rosii, iar dupa 10 minuute se adauga oul batut in ciorba, impreuna cu taieteii, leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Separat, se lasa sa dea borsul in clocot, apoi se adauga in vasul cu ciorba. Dupa 5 minute se ia vasul de pe foc.
Ciorba se serveste calda, cu smantana.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii