Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel cu verdeata este o delicatesa a carei reteta o puteti gasi pe culinar.ro, alaturi de alte preparate din miel. Pentru ea aveti nevoie de coaste de miel, bors, legume, suc de rosii si verdeata.
Se spala coastele de miel si se pun la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi se adauga legumele curatate si tocate marunt. Se lasa la fiert impreuna, iar sper sfarsit se adauga sucul de rosii, iar dupa 10 minuute se adauga oul batut in ciorba, impreuna cu taieteii, leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Separat, se lasa sa dea borsul in clocot, apoi se adauga in vasul cu ciorba. Dupa 5 minute se ia vasul de pe foc.
Ciorba se serveste calda, cu smantana.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii