Ciorba de perisoare cu cartofi

Ciorba de perisoare cu cartofi este delicioasa. Se prepara din carne tocata, ceapa, ardei, rosii, morcovi si cartofi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata porc sau amestec
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 2-3 rosii
  • 1 mana de orez
  • 3-4 cartofi potriviti
  • bulion
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel
  • boia
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • ienibahar
  • marar
  • telina
  • leustean
  • sare
  • delikat

Mod de preparare

Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, dupa care se taie cubulete. Se calesc in ulei si se adauga delikatul. Se toarna bulionul, apa si se continua fierberea. Separat se curata cartofii si se taie cubulete. Carnea tocata se amesteca impreuna cu orezul, oul, boiaua, piperul, putin delikat si patrunjelul tocat. Se formeaza perisoare care se adauga in ciorba impreuna cu cartofii. Se adauga foile de dafin, piperul boabe, ienibaharul, rosiile decojite si se lasa la fiert.


Ciorba se serveste fierbinte, presarata cu verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori