Ciorba de perisoare cu legume si smantana este o supa delicioasa si consistenta. Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov, un patrunjel, o ceapa, toate taiate marunt.
Ciorba de perisoare cu legume si smantana este o supa delicioasa si consistenta. Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov, un patrunjel, o ceapa, toate taiate marunt, si osul ce ramane de la carne, si se lasa sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, se adauga verdeata taiata fin, rosiile carora li sau scos samburii si sare. Se lasa sa dea cateva clocote. Se face o tocatura din carne, miezul de la o felie de paine muiat si stors bine, se adauga orezul; ceapa tocata fin, un ou, sare, piper.
Se fac perisoare mici cu mana uda si se pun la fiert in ciorba. Inainte de a servi, se scoate osul din ciorba si se drege cu un galbenus batut cu smantana.
Ciorba de perisoare se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii